dimarts, 21 d’abril del 2015

Damià Olivella innaugura el cicle de concerts del 25è aniversari de l'Escola Municipal de Música

Benvolguts alumnes, pares i mares i públic en general, estem orgullosos de poder informar-vos que iniciem el Cicle de Concerts dins del marc del 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música

Els concerts d’aquest cicle estaran repartits entre aquest curs i el vinent i tots  estan relacionats d’una manera o altra amb l’escola. Hem fet un  esforç per a incloure estils per a tots els gustos i edats, i sobretot, que siguin oberts a tot el poble. Aquest concerts seran d’estils tan diferents com el pop, el jazz, el bolero, entre d’altres, i hi haurà activitats perquè  franges diferents d’alumnat puguin participar a aquests concerts de forma activa, no només com a oients.

El primer d’aquests concerts serà per part del grup del cantautor manresà DamiàOlivella el proper diumenge 26 d’abril a les 19h, a l’auditori Maria Carme Grauvilardell de l’espai Ateneu. El vincle d’aquest grup amb l’escola és el seu pianista, que és el Joan Miranda, professor de piano de l’escola. 
Aquí teniu el facebook del grup, per si els voleu seguir.
Podeu veure’n un videoclip aquí:
Els nois i noies dels cursos de 5è, 6è i Cor jove participaran cantant la tornada d’una de les cançons d’aquest concert. Aquesta cançó es diu “Lliure” i la podeu escoltar en el següent vincle, tot i que la versió que cantaran no serà exactament igual que al disc, n’hem adaptat l’estructura.



Aquí teniu la lletra del tros on hi participa l'alumnat:

Si volguéssim entendre que en el fons som iguals.
Som una sola cosa, no hi ha res més real.
I poder ser lliures, lliures de veritat,
si volguessis venir.


Viure lliure la vida, lliure des de dins
lluny de les mentides que et volen fer patir.
obrirem els braços, avui tornem a ser,
tots som iguals.



Esperem doncs que gaudiu del cicle!
L’equip de mestres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar-hi els vostres comentaris.