dilluns, 11 de juny del 2012

La cantata és a punt!

S'acosta el final de curs, i amb aquest, la data de representació de la cantata inèdita "En Marc i l'Univers" es va apropant cada cop més.

Com molts de vosaltres ja sabeu, els alumnes de l'Escola de Música han estat treballant durant més d'un curs en l'elaboració d'una cantata, amb guió i lletra dels alumnes de l'IES Castellet i en la qual també hi intervindrà el grup de teatre infantil.

Qualsevol tasca de creació necessita molta perseverància i paciència però al final de tot, el premi és tenir la satisfacció d'haver fet una feina ben feta. En aquest cas, professorat i alumnat de centres diferents han treballat conjuntament per a poder fer una obra que de ben segur us agradarà!

Durant aquestes dues darreres setmanes de curs us animem a escoltar-ne i estudiar-ne les lletres i melodies, que estan en aquest bloc. Si ho preferiu, també us podeu descarregar les cançons i gravar-les en un CD o en un reproductor d'mp3. Són gravacions casolanes orientatives, majoritàriament només amb piano i veu, perquè els alumnes en puguin tenir una referència. Esperem que us sigui d'utilitat!

Mentrestant, anem ultimant detalls en tots aquest reguitzell d'assajos que us capgiraran la setmana vinent, però que aniran molt bé per a veure l'obra en el seu conjunt i perquè tothom tingui clar on ha d'intervenir.

Molt bona setmana i gràcies per la vostra col·laboració! Aquí teniu les cançons de la cantata. Podeu escoltar-les des d'aquest web (a l'entrada següent) o bé descarregar-vos-les amb el botó "Download".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar-hi els vostres comentaris.